Dent'art Studio

Menu
Dent'art
Studio
COVID-19

A májusban újraindult rendelések a kialakult új járványügyi követelményeknek megfelelően folynak.

A Magyar Fogorvosok Egyesülete által javasolt protokoll értelmében fokozott óvintézkedések léptek életbe, melyek betartása mind a személyzet mind a páciensek számára kötelező! Ezen óvintézkedések mindannyiunk egészségének védelmét szolgálják ezért ezekben is számítunk az Önök támogató együttműködésére.
A telefonon történő időpont egyeztetés során megtörténik az előszűrés valamint a rövid tájékoztatás az alkalmazott óvintézkedésekről.
Érkezés csak előre egyeztetett időpontra történik. A kisérő jelenléte csak gyerekek esetében elfogadott és szigorúan csak 1 személy lehet. Maszk viselése kötelező!!!
Belépés után test hőmérséklet mérés/ regisztrálás, azonnali kézmosás/ fertőtlenítés történik majd ezt követi a COVID-kérdőív kitöltés. A váróban kérjük betartani az egymástól való 1,5 méteres távolságot! Kísérő csak a váróban tartózkodhat. A kezelés előtt és után a fertőtlenítő oldatos öblögetés kötelező.

A biztonság nem mérhető pénzben. Ugyanez érvényes az egészségre is. Számunkra fontos a csapatunk és a pácienseink védelme. Emiatt rögtön az újrainduláskor rendelkeztünk azon korszerű infrastruktúrával amely garantálja a biztonságot és minimálisra csökkenti a fertőzés lehetőségét.

Várjuk Önöket egy biztonságos környezetben a mostani kritikus időkben is!