Dent'art Studio

Menu
Dent'art
Studio

Esztétika

Színfalak mögött

A művészetek iránti elkötelezett rajongásom determinálta a szakterület kiválasztását.  Élethűen restaurálni a természet által tökéletesen megalkotott de külső tényezők által megrongálódott dolgokat igen nagy kihívás. Szerencsés vagyok mert kiváló kézügyességet örököltem, amit először festészetben, rajzolásban tudtam hasznosítani, majd később a fogászati területen is.

Nagyon színes-, de jövőkép tekintetében teljesmértékben kaotikus gimnáziumi évek után, közgazdasági szakterületen folytattam a tanulmányaimat, ahol stratégia- és marketing szakirányon diplomáztam. Időközben sikeresen felvételiztem a fogorvosképzésre, majd a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem fogorvosi diplomát. Ezt követően jó pár év gyógyszeriparban eltöltött közgazdász tevékenység következett minek kapcsán érdemesnek tartottam tovább képezni magam és megszerezni az MBA fokozatot. Később úgy döntöttem, hogy visszatérek a fogorvoslásba, szereztem 3 szakvizsgát, elindítottam önálló praxisomat és azóta is aktívan ebben tevékenykedek.

Fiatalkorom óta szoros szálak fűznek a divatvilághoz, kezdetben modellkedés, majd a későbbiekben különböző projektek kapcsán involválódok – most már nem kifutói-, hanem stratégiai oldalon – ehhez a világhoz. A divat trendek követése és a szakmai trendek követése azonos belső késztetésből táplálkozik – az igényből, hogy naprakész legyek és amennyire csak lehet tartsam a tempót az új fejlesztésekkel. Az információk megszerzése legalább annyira motiváló, mint a megosztásuk.

Éltető erőt jelent számomra átadni az információkat, tapasztalatokat és tudást mások számára. Ez nyert teret a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végzett 8 éves oktatói-, valamint a jelenleg is aktív szakorvosképzési tevékenységem során. 2013-ban a nemzetközi szakmai tevékenységeim elismeréseként meghívást kaptam a Styleitaliano csoport aktív tagjai sorába. Szakmai publikációim a csoport kommunikációs csatornáin igen nagy érdeklődést generálnak. Majd később nem csak a fogászati szakmai információk átadására kérnek fel, hanem arra is, hogy mindarról beszéljek, ami a sikereim hátterében áll, valamint arról a követhetetlen sokszínűségről, amivel élem az életemet. Önazonosnak lenni jó és nagyon motiváló, ha mások is annak látnak.

Mindig fontos volt számomra a karitatív lét, ezért amikor és ahol csak tehetem igyekszem segíteni, támogatni és hozzátenni különböző ügyekhez, eszmékhez, jövőbe mutató projektekhez. Esetenként a szakmámban is teret kap ez a hozzáállás, remek példája ennek a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat kötelékében végzett fogorvosi tevékenység.

A stratégiai gondolkodásmód a hétköznapi életemet is jellemzi, ezért történik minden okkal és szigorúan szisztematikusan az előmenetelemben. Mindaz, ami körülöttem történik összefügg és meghatározza azt a szakmai és emberi jövőt, amelyet teljes buddhista elhívatottsággal építek további kihívások teljesítése-, valamint az egyre magasabb szellemi és lelki kiteljesedés érdekében.