Dent'art Studio

Menu
Dent'art
Studio

Fogszabályozás

Filozófia

Komplexitásánál-, valamint a kezelések időtartamánál fogva, az állcsont-orthopaedia és fogszabályozás egyike azon fogorvosi szakterületeknek, melyek kizárólag sokéves tanulási- és tapasztalat-gyűjtési tevékenység eredményeként végezhetők a legmagasabb szakmai követelményrendszernek megfelelően. Bár az általános igényrendszer néha kényelmesnek tűnő, de ártalmas kezelési irányzatokat is rákényszerít (időszakosan) a szakmára, a bizonyítékon alapuló orvoslás irányelveinek betartása jelenti az egyetlen – hosszútávon is a páciensek érdekeit jelentő – helyes utat.

A felelősségteljes fogszabályozó beavatkozások részét képezik a korai stádiumban észlelt elváltozások rendszeres követése, szükség esetén preventív célú-, vagy részleges kezelések elindítása, az állcsontfejlődés irányítása, majd a fogívek végső kialakítása és az eredmény stabilizálása. Az előrehaladott stádiumú elváltozások tekintetében a már kifejlődött fogív- és állcsontméretek sokszor bekorlátozzák a mozgásterünket. Ilyen esetekben a skeletalis horgonylatok alkalmazása, valamint az állcsontműtétek segítenek a fejlődés során bekövetkezett eltérések korrekciójában. Az ortho-sebészeti kombinált kezelések terén szerzett sokéves klinikai tapasztalat és magas szintű szakmai együttműködések (Prof.Dr.Dr. Piffkó József – egyetemi tanár és Dr.Dr. Bogdán Sándor PhD – egyetemi docens) biztosítják azt a stabil hátteret, mely folyamatosan, igen nagyszámú hasonló eset sikeres kezelését teszi lehetővé.  A felsorolt kezelési lépések mindegyike a legszigorúbb nemzetközi standardok szerint történik, úgy a felhasznált kezelési eszközök, mint az alkalmazott technikák tekintetében.

Szemléletmódom idomult a hosszú éveken keresztül, világszerte megszerzett tudáshoz: – a tökéletes eredmény eléréséhez szükséges ismeretek és technikák orvosi oldalról ma már elérhetővé teszik az eddigi lehetetlent – én pedig szeretek élni a lehetőségeimmel.