Dent'art Studio

Menu
Dent'art
Studio
Rólunk

Napjainkban igencsak megnőtt a kereslet a szép, harmonikus mosoly iránt. A páciensek emiatt olyan helyeket keresnek, amelyek garantálni tudják a fogászati esztétikai helyreállítást. Az esztétika és a funkció nagyon szoros egységet alkot egymással. Ezért fontos, hogy a fogorvos ne csak az egyiket lássa, hanem a kettő egységét tekintse a legfőbb szempontnak egy kezelés megtervezése során. Fontos kiemelni, hogy esztétikáról nem lehet, nem szabad csak a frontrégióban beszélni, legalább annyira fontos az oldalzóna esztétikája is.

Egy esztétikai helyreállítás önmagában soha nem eredményez tökéletes funkcionális helyreállítást is, ellenben egy tökéletes funkció helyreállítása minden esetben együtt jár az esztétika javulásával. A páciens problémájának teljeskörű elemzésével mind az esztétikai- mind a funkcionális problémák okai feltárhatók, és ezáltal megteremtődik a tökéletes végeredmény létrehozásának lehetősége. Segíti mindezt a legkorszerűbb digitális technológiák, technikák ismerete és rutinszerű alkalmazása, valamint a mikroszkópos fogászat NAGYszerű világa. Az interdiszciplináris szemlélet ezen a területen is elengedhetetlen.

Mi a célunk? Funkció- és esztétikai helyreállítás végeredményeként egy tökéletes mosoly, egy boldog páciens nagyobb önbizalommal, jobb szocializációval és ezáltal jobb lehetőségekkel a hétköznapi életében. Nem csak gyógyítunk, új életérzést adunk. Ez a küldetésünk. Ebben hiszünk.